VIRTUAALI-ASSISTENTTI

Palvelumme 

Virtuaali-assistentti on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa yrityksesi rutiiniomaiset tehtävät, jotta voit keskittyä ydinosaamiseen. Digitalisaation myötä erilaiset toimisto-ohjelmistot ja viestintäkanavat ovat antaneet helpotusta assistenttien toimintaan. Virtuaali-assistentti tekee työtään kotona tai kentällä hyödyntäen erilaisia ympäristöjä jotka auttavat työn tehokkaaseen tekemiseen. Koska työympäristö on muualla kuin toimistossa, säästät matkakuluista, toimisto- sekä muista läsnä olevan työntekijän kuluista. 

Valitseminen

 

Meillä on hyvin kokeneita virtuaali-assistenttejä joilla on hyvä näyttö tuloksellisesta ja monipuolisesta assistentti työstä. Sinulla voi olla yksi tai useampi virtuaali-assistentti jotka hoitavat erilaisia tehtäviä ja maksat vain työajasta jotta tarvitset. Palvelun voit tilata kertaluonteisena, osa-aikaisena tai kokopäiväisenä tai ota etukäteen tuntipakettimme joka on voimassa kolme kuukautta.

Sopimus

 

​Virtuaali-assistentimme ovat pääsääntöisesti tavoitettavissa kun tarvitset heitä. Jatkuvasta työstä on hyvä sopia etukäteen jotta voimme taata että virtuaali-assistentisi tuntee hyvin yrityksesi. Tarvitsemme yhteyshenkilön ja saat meiltä projektipäällikön.

​Aloittaminen

 

Tahdomme ymmärtää sinua ja yrityksesi hyvin joten on hyvä varata aikaa orientaatioon. Haluamme myös onnistua tehtävien laadukkaaseen suorittamiseen joten tehtävät ja tavoitteet on hyvä sopia yhdessä. 

Työ- ja kommunikointi välineet


Käytämme pääsääntöisesti tietokonetta ja puhelinta. Käytämme sujuvasti monipuoliset kommunikointi kanavat ja ohjelmistot.

Vastuullisuus ja luotettavuus


Kellotamme aikaamme jotta voimme varmistaa että tiedät että hankkimiasi  työaikaa on tehokkaasti käytetty.

Kun työ loppuu niin ilmoitamme sinulle ja kerromme kuinka paljon työtä sekä aikaa on jäljellä.  
 

Tehtävät jotta virtuaaliassistentti ei voi suorittaa:

  • Front Desk eli reception

  • Face to face tehtävät

  • Erityisasiantuntijatehtävät kuten markkinointisuunnittelu, laki ja taloushallinto.

Pakettihinnasto: