TOIMISTO ASSISTENTTI

Palvelumme 

Perinteinen toimisto-assistentti on hymyilevä ja ammattitaitoinen. Hän on kasvot joka opastaa asiakkaitanne oikean aikaan ja paikkaan. Hän on tukiverkosto henkilökunnallenne jotta he pystyvät keskittyä tehokkaan tekemiseen. Hän hoitaa rutiiniomaiset tehtävät jotta työpäivänne sujuvat mahdollisimman leppoisasti.

Kansainvälinen henkilöstö paikallisesti

 

Meillä on hyvin kokeneita toimisto-assistentteja joilla on hyvä näyttö tuloksellisesta ja monipuolisesta toimisto-assistenttityöstä.

Arvostamme kansainvälisiä kokemuksia ja ammatti osaamisesta. Varmistamme että assistenttimme ovat kriteerinne mukaiseksi ja ovat vaitiolovelvollisia. Assistenttimme on perehdytetty yrityksemme arvojen mukaisesti ja asiakkaan toiveiden huomioimiseen, jotta saatte meiltä 100%:sen palvelukokonaisuuden. 

Miten tilataan toimisto-assistentti

 

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaamista. Kartoitetaan yhdessä millainen assistentti tarvitsette ja etsimme hänet puolestanne ellei hän jo löydy omasta verkostamme. Kun sopivaa assistentti löytyy niin sovitaan perehdyttämisaikaa, koska uskomme että assistentin on hyvä tuntea organisaationne jotta hän voi tehdä työnsä parhaansa mukaan.