HENKILÖSTÖPALVELUT

Finnas Palvelut Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksenne erilaisiin assistenttipalvelu- ja henkilöstövuokraustarpeisiin, jotta voitte keskittää fokuksenne ydintoimintaanne kehittämiseen.

 

Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani ja tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas. Pyrimme siihen, että työntekijämme ovat osana henkilöstönne, jotta voimme palvella teitä ammattitaitoisesti yrityksenne toimintatapaa kunnioittaen. Joustavalla, ammattitaitoisella ja asiakas lähtöisellä palvelulla tuemme samalla yrityksenne imagoa.

Räätälöimme henkilöstöpalveluvalikoimamme tarpeidenne mukaan. Assistenttipalvelumme kattavat monipuolinen asiakaspalvelu, viestintä-, myynti-, markkinointi- ja taloushallinto tehtävät. Halutessanne voimme rakentaa teille kattavat ja kokonaisvaltaiset kanavat jotta voitte keskittyä ydintoimintaanne. ​

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintatapaamme ja palveluitamme. Panostamme toimintatapojen kehitykseen, asiakastyytyväisyyteen, hyvään työilmapiiriin ja henkilökunnan koulutukseen, jotta meidän kansamme on iloista työskennellä.

Palvelemme asiakkaitamme kentällä tai etänä.

ETÄ-

ASSISTENTTI

Virtuaali-assistentti hoitaa yrityksesi monipuoliset tehtävät etätyönä. Hän on monitaituri, joka hallitsee nykyaikaisten yrityksien rutiiniomaiset tehtävät hyödyntäen pilvipalveluita.