Please reload

Recent Posts

Virtuaali-assistant services

May 16, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Virtuaali-assistant services

May 16, 2017

 

 

 

Why you need a Virtual assistants?

 

VA is short term of Virtual Assistant. Due to  fast moving  technology in this modern generation , almost everyone are online nowadays 24 hours all over the world and online tasks are just expanding and becoming more demanding so this is where a virtual assistant steps in. VA will be doing online task for your company or as a personal assistant to help you in your daily or weekly task. VA helps you save time on your routine work so you can just concentrate on your other project. VA  responsibility can include editing or translating your documents, marketing, recruiting employees, applying for job, writing an email, answering  your emails, screening your potential candidate, ordering  products, finding potential clients or searching  a product source edit your website, keep your appointments in order in your calendar.

 

 

Miksi tarvitset Virtuaali assistentin?

 

VA tarkoittaa lyhyesti Virtual Assistant eli Etä Assistentti. Nopean liikkuvan tekniikan ansiosta lähes kaikki ovat verkossa,  24 tuntia ympäri maailmaa ja online-tehtävät ovat vain laajentumassa ja yhä vaativampaa, joten virtuaalinen avustaja astuu sisään. VA tekee yrityksesi verkko-tehtävää tai henkilökohtaisena avustajana, joka auttaa sinua päivittäisessä tai viikoittaisessa tehtävässä. VA auttaa säästämään aikaa rutiinitehtävissäsi, joten voit vain keskittyä toiseen projektiin. VA-vastuulla voi olla asiakirjojen muokkaaminen tai kääntäminen, markkinointi, työntekijöiden rekrytointi, työn hakeminen, sähköpostin kirjoittaminen, sähköpostiviestien vastaaminen, potentiaalisen ehdokkaan seulonta, tuotteiden tilaaminen, potentiaalisten asiakkaiden etsiminen tai tuotteen lähteen etsiminen, verkkosivujen muokkaaminen, kalenteri tapaamisten orgnaisoiminen ja päivittäminen. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

ASIAKASPALVELU

+358401601008

info@finnaspalvelut.com